Nederland steunt de Rode Duivels in Rusland


facebook ZATERDAG BELGIE - TUNESIE!!: KRIJG 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN TUNESIE! STORT 5 EN PAK GEWOON 50EURO BIJ WINST! ONGEKEND!! facebook

Als de Nederlanders moeten kiezen welk land ze supporten op het WK in Rusland dan is dit Belgie. Uit een onderzoek van KRO-NCRV blijkt dat 29% voor Eden Hazard en zijn ploegmaten supportert. Duitsland is de nummer twee met 19%. Brazilië, Engeland en Ijsland komen elk uit op ongeveer 5%.

Premier Mark Rutte liet op een zitting van het Europees Parlement in Straatsburg weten dat hij ook voor de zuiderburen zal supporteren.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Rutte gelooft zelfs dat België een goed figuur kan slaan op het WK 2018 in Rusland. “Wij zitten er niet bij, dus ik ben voor België. Ik sluit een Belgische eindzege niet uit.”

Het bericht Nederland steunt de Rode Duivels in Rusland verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE STANDARD OP FACEBOOK!