Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Ferrera geeft broertjes Mmaee basisplek tegen Kortrijk

Stijn Joris 8/04/16 – 16u23 De broertjes Mmaee tijdens de zomerstage © photo news. Yannick Ferrera maakte vrijdag op de gebruikelijke persconferentie bekend dat zowel Samy (19) als Ryan Mmaee (18) zondag tegen Kortrijk aan de aftrap verschijnen. Het jonge broederpaar krijgt zo voluit zijn kans in de tweede wedstrijd van play-off 2. Voor Samy wordt het zijn derde basisplek in het shirt van Standard. Hij mocht begin vorig seizoen van Guy Luzon starten tegen Kortrijk en Moeskroen. Ferrera laat zijn licht schijnen over beide talentjes. “Samy is een verdediger met veel discipline. Hij…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Ferrera geeft broertjes Mmaee basisplek tegen Kortrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *