Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

De Wilde debuteert bij Kortrijk met puntje tegen tien Rouches

Door: Steven Gijbels 10/04/16 – 21u55 © belga. Patrick De Wilde heeft bij zijn eerste wedstrijd als coach van KV Kortrijk een punt gepakt op het veld van Standard, 1-1. De ‘Kerels’ speelden 85 minuten tegen een mannetje meer na rood voor Mmaee, maar konden dat veldoverwicht niet verzilveren. Papazoglou zette de bezoekers wel op voorsprong. Maniatis maakte nog voor de pauze vanop de stip weer gelijk. Daardoor tellen de Rouches vier punten in groep A van play-off 2, twee meer dan Kortrijk (en Moeskroen-Péruwelz). Coach Ferrera voerde in vergelijking met vorige week liefst acht (!)…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: De Wilde debuteert bij Kortrijk met puntje tegen tien Rouches

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *