Kortrijk gaat voor play-off 2: “En de premies natuurlijk”

Vorige speeldag behaalde KV Kortrijk een punt op het veld van Standard, maar toch keerden de mannen van Karim Belhocine met een wrang gevoel terug naar West-Vlaanderen. “Er zat meer in”, was de algemene teneur. “Zeker in de tweede helft hadden we een aantal open…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: Kortrijk gaat voor play-off 2: "En de premies natuurlijk"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Kortrijk gaat voor play-off 2: “En de premies natuurlijk”

Vorige speeldag behaalde KV Kortrijk een punt op het veld van Standard, maar toch keerden de mannen van Karim Belhocine met een wrang gevoel terug naar West-Vlaanderen. “Er zat meer in”, was de algemene teneur. “Zeker in de tweede helft hadden we een aantal open…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: Kortrijk gaat voor play-off 2: "En de premies natuurlijk"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer