Kortrijk gaat voor play-off 2: “En de premies natuurlijk”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Vorige speeldag behaalde KV Kortrijk een punt op het veld van Standard, maar toch keerden de mannen van Karim Belhocine met een wrang gevoel terug naar West-Vlaanderen. “Er zat meer in”, was de algemene teneur. “Zeker in de tweede helft hadden we een aantal open…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: Kortrijk gaat voor play-off 2: "En de premies natuurlijk"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Kortrijk gaat voor play-off 2: “En de premies natuurlijk”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Vorige speeldag behaalde KV Kortrijk een punt op het veld van Standard, maar toch keerden de mannen van Karim Belhocine met een wrang gevoel terug naar West-Vlaanderen. “Er zat meer in”, was de algemene teneur. “Zeker in de tweede helft hadden we een aantal open…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: Kortrijk gaat voor play-off 2: "En de premies natuurlijk"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer