Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Moeskroen boekt makkelijke 2-0 zege tegen 10 Rouches en pakt leiding

Door: Maarten Vanbergen 17/04/16 – 21u51 © belga. Standard staat niet meer op kop na het 2-0 verlies op Moeskroen. De Rouches zakken naar de derde plaats. Voor Moeskroen scoorde Hubert in de eerste helft met een knappe vrije trap. Scepovic tikte na rust de 2-0 tegen de touwen. Na rood voor Fai, moesten de Rouches het nog een half uur met tien zien te rooien. De thuisploeg viel een kwartier voor tijd ook nog met 10 nadat Dierick Oussalah een tweede keer op de bon zwierde. Moeskroen komt zo samen met Kortrijk aan de leiding in Play-Off…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Moeskroen boekt makkelijke 2-0 zege tegen 10 Rouches en pakt leiding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *