Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Moeskroen verslaat ondermaats Standard

Op de derde speeldag in Jupiler Pro League Play-Off 2A heeft Moeskroen-Péruwelz gewonnen tegen een experimenteel Standard. Les Hurlus haalden het verdiend met 2-0. Jonathan Okita kreeg zijn kans van trainer Ferrera en gaf in de eerste minuut al een goede voorzet die door Ryan Mmaee pal op doelman Vagner werd gekopt. Een knappe vrijschop van Hubert vloog over de muur in doel. Thuram raakte de bal nog, maar kon de vroege treffer niet vermijden. Markovic trapte van dichtbij naast en doelman Thuram viel daarna op met enkele vreemde tussenkomsten, gelukkig voor hem zonder gevolg. Coulibaly kopte,…

Lees verder op Jupiler Pro league: Moeskroen verslaat ondermaats Standard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *