Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Hanni blijft Gouden Stier

Sofiane Hanni (KV Mechelen) heeft opnieuw afstand genomen van Mbaye Leye (Zulte Waregem) in de strijd om de Gouden Stier. In de Pro Assist staat Onur Kaya nu al maanden afgescheiden aan de top.De strijd om de Gouden Stier tussen Hanni, Jérémy Perbet en Leye gaat nu al enkele weken onverminderd door. Vorige week nam Hanni de Stier reeds over van Jérémy Perbet (15, Sporting Charleroi), die ook dit weekend niet kon scoren. Door Hanni’s late goals tegen Sporting Charleroi (2-3 verlies) is Hanni nog steeds de leider in de stand, nu met zeventien rozen….

Lees verder op Jupiler Pro league: Hanni blijft Gouden Stier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *