Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Raad van Bestuur Pro League werkt aan licentiereglement

De Raad van Bestuur van de Pro League hield haar maandelijkse zitting onder het voorzitterschap van Roger Vanden Stock.Ze beopdrachtte haar management om tegen de volgende Algemene Vergadering een voorstel van wijziging inzake het licentiereglement uit te werken, meer bepaald het uitbreiden van het toepassingsveld van de regels ten aanzien van eigenaars en bestuurders van een club. Deze regels zullen dan ook van toepassing worden voor alle personen die de fondsen ter beschikking stellen nodig om de economische continuïteit van de club gedurende het volgende seizoen te garanderen. Dit is cruciaal voor de ‘good governance’ van…

Lees verder op Jupiler Pro league: Raad van Bestuur Pro League werkt aan licentiereglement

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *