Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Standard hijst zich naar de leiding in Play-Off 2A

Op de vierde speeldag in Jupiler Pro League Play-Off 2A heeft Standard met 4-1 gewonnen tegen Moeskroen-Péruwelz. Het was de eerste nederlaag voor RMP in deze nacompetitie. In een matig gevuld Sclessin kregen jongelingen Achraf Achaoui en Farouk Miya hun kans van trainer Ferrera. De bezoekers klommen al vroeg op voorsprong. Na een voorzet van Gulan trapte Markovic met zijn linker aan de eerste paal raak. Standard reageerde meteen: Manea kopte tegen zijn eigen doelpaal en Kosanovic geraakte in de kluts niet voorbij doelman Vagner. De jonge Oegandees Miya toonde zich met een verre knal,…

Lees verder op Jupiler Pro league: Standard hijst zich naar de leiding in Play-Off 2A

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *