Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Kortrijk freewheelt naar de koppositie

KV Kortrijk is de nieuwe leider in Jupiler Pro League Play-Off 2A. Kortrijk nam in eigen huis vlot de maat van Waasland-Beveren. Het werd 5-0 in het Guldensporenstadion.Waasland-Beveren-trainer Stijn Vreven klaagde voor de wedstrijd de mentaliteit in Jupiler Pro League Play-Off 2 aan. “Het gaat er te vriendelijk aan toe, op alle vlakken”, stelde hij. In een aanvankelijk evenwichtige eerste helft leverden beide ploegen weliswaar volop strijd, het voetbal liet te wensen over.De toeschouwers kregen weinig doelkansen te zien. De bezoekers dreigden het eerst wanneer Marusic zich verkeek op een voorzet en…

Lees verder op Jupiler Pro league: Kortrijk freewheelt naar de koppositie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *