Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Dit is het sterrenelftal van de supporter

Jullie hebben beslist. Dit is het sterrenelftal van de supporter van de voorbije speeldag van de Jupiler Pro League Play-Offs.De glansprestatie van KV Oostende vertaalt zich ook in het elftal van de week. Drie spelers – het maximum volgens de regels van het sterrenelftal van de supporter – van de kustploeg hebben na de 4-2 zege tegen Anderlecht een plaats in het elftal gekregen: Canesin, Akpala en de absolute uitblinker El Ghanassy.Na de 5-0 van Club Brugge tegen Zulte Waregem is het ook niet onlogisch dat er drie Bruggelingen in de ploeg van de week staan: Engels,…

Lees verder op Jupiler Pro league: Dit is het sterrenelftal van de supporter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *