Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Perbet opnieuw Gouden Stier

Jérémy Perbet prijkt – niet voor het eerst dit seizoen – opnieuw helemaal bovenaan de topschutterslijst van de Jupiler Pro League. Maar de strijd om de Gouden Stier is nog lang niet beslecht!Het was een topweekend voor Perbet. Zijn ploeg Charleroi won in Jupiler Pro League Play-Off 2B met 4-0 van KV Mechelen en de Franse spits trof twee keer raak. Hij zit nu aan 17 goals. Dat zijn er evenveel als Sofiane Hanni (KV Mechelen) en Mbaye Leye (Zulte Waregem), maar Perbet is de enige echte Gouden Stier omdat hij meer goals buitenshuis…

Lees verder op Jupiler Pro league: Perbet opnieuw Gouden Stier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *