Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Jelle Van Damme was al halfgod in Luik en dat zal na dit opvallend gebaar ook niet meer veranderen

Jelle Van Damme verruilde tijdens de wintermercato Standard voor een avontuur bij LA Galaxy in de MLS, maar dat de ‘Rouches’ voor altijd in zijn hart zitten is zo klaar als een klontje. En zij die het daar misschien nog niet mee eens waren, moeten maar eens naar de de laatste tattoo van bonkige verdediger kijken. Zo liet hij ‘UI96′ vereeuwigen op de arm, refererend naar de ‘Ultra’s Inferno 96′ – de harde kern van de ploeg uit de Vurige Stede, zeg maar. “Klein aandenken aan 5 ongelofelijke jaren. Je weet wat ze zeggen: ‘rouche un…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Jelle Van Damme was al halfgod in Luik en dat zal na dit opvallend gebaar ook niet meer veranderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *