Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Super Sunday, duel tussen koplopers en Kerels naar finales?

Dit weekend is het Super Sunday in Jupiler Pro League Play-Off 1. Club Brugge ontvangt zondag om 18u Racing Genk. Eerder op de dag (14u30) kruisen twee andere titelpretendenten de degens, wanneer AA Gent Anderlecht bezoekt. In Play-Off II kan er al een eerste beslissing vallen.Een week geleden klopte Racing Genk Club Brugge nog met 4-2, een stevige tik die blauw-zwart voor het eigen publiek wil tonen dat de 5-0 tegen Zulte Waregem niet enkel gebeurde omdat Essevee het kneusje in Play-Off 1 lijkt.. De Limburgers leden op de vorige speeldag (1-2 tegen AA Gent) hun…

Lees verder op Jupiler Pro league: Super Sunday, duel tussen koplopers en Kerels naar finales?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *