Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Club Brugge duwt door voor Moulin

Thibault Moulin (26) staat al maandenlang in de belangstelling van verschillende topclubs in België. Club Brugge zou nu doorduwen voor een transfer. De middenvelder ontbreekt tegen Moeskroen-Péruwelz alvast met een ‘lichte blessure’.’Last aan de adductoren’ klinkt het officieel, maar de Belgische kranten weten het wel zeker: eigenlijk heeft Moulin last van ‘transferkoorts’. De Fransman zou geen risico’s meer willen nemen met het oog op een transfer naar blauw-zwart. De West-Vlamingen zouden het meeste interesse tonen (ook Anderlecht, AA Gent én Standard toonden interesse) en ook Moulin zelf zou een voorkeur hebben voor Club. Waasland-Beveren…

Lees verder op Jupiler Pro league: Club Brugge duwt door voor Moulin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *