Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Valdes en Maniatis verlaten Standard per direct

Standard laat doelman Victor Valdes en middenvelder Ioannis Maniatis met onmiddellijke ingang vertrekken. De Rouches beëindigen de huurovereenkomsten, zo staat vrijdag op de clubwebsite te lezen. “Aangezien het de prioriteit is om de jongeren tijdens het seizoenseinde speelgelegenheid te geven en beide spelers deze week niet geselecteerd kunnen worden omwille van medische redenen, zijn de Spaanse doelman en de Griekse middenvelder met de club overeengekomen hun huurovereenkomsten te beëindigen”, aldus de Luikenaars. Valdes behoorde sinds 24 januari tot de kern van Standard. De 34-jarige Spaanse vedette werd gehuurd van Manchester United. In zijn carrière speelde Valdes 535 matchen…

Lees verder op Jupiler Pro league: Valdes en Maniatis verlaten Standard per direct

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *