Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Gounongbe op weg naar Sclessin?

Volgens HLN is Frédéric Gounongbe op weg naar Standard. De Rouches zaten alvast rond de tafel met de spits van Westerlo maar er zijn nog opties.Dat Frédéric Gounongbe Westerlo verlaat staat vast. Het contract van de 27-jarige aanvaller in het Kuipje loopt in juni af en hij liet deze week weten dat hij zeker niet zal bijtekenen. Volgens zijn entourage zou Gounongbe wel eens op weg kunnen zijn naar Sclessin. Daar wordt alvast bevestigd dat hij gesprekken voert met Standard. Er zou ook interesse zijn uit Engeland en China. Gounongbe, die een Belgische moeder en een Beninse vader…

Lees verder op Jupiler Pro league: Gounongbe op weg naar Sclessin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *