Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Invaller Sarr kopt Kortrijk in slotfase naar finale play-off 2

Door: Dries Derauw 30/04/16 – 22u25 video KV Kortrijk speelt de finale van play-off 2. De Kerels wonnen na een dolle slotfase van een jong Standard dankzij een kopbalgoal van invaller Sarr en concurrent Moeskroen-Péruwelz verloor op bezoek bij Waasland-Beveren. In de finale van play-off 2 zullen de Kortrijkzanen het opnemen tegen Charleroi, Lokeren of KV Mechelen. KVK-trainer Patrick De Wilde kon op een nagenoeg volledig fitte kern rekenen. Alleen de geblesseerde De Mets was niet van de partij. Aan de overzijde kende Yannick Ferrera meer problemen. Met Dossevi, Goreux, Maniatis, Scholz, Trebel, Valdés…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Invaller Sarr kopt Kortrijk in slotfase naar finale play-off 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *