Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!Kortijk maakt in extremis de slotspeeldag overbodig

KV Kortrijk wint met het kleinste verschil van Standard. Standard was de beste ploeg in de eerste helft, maar Sarr kopte in de laatste minuut van de wedstrijd de bal mooi binnen. Kortrijk wint zo Play-Off 2a.Al voor het begin van de match was er een domper voor KV Kortrijk. Stijn De Smet blesseerde zich tijdens de opwarming en kwam niet aan de aftrap. Xavier Mercier was zijn vervanger. Standard, dat met een vertimmerd elftal startte, begon het beste aan de partij. Tetteh versierde een vrije trap op een interessante plaats, maar Dompé geraakte niet verder…

Lees verder op Jupiler Pro league: Kortijk maakt in extremis de slotspeeldag overbodig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *