Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

PLAY-OFF 2. Kortrijk kroont zich tot groepswinnaar in Play-off 2A, Perbet bezorgt Charleroi onverhoopt punt in allerlaatste minuut tegen Lokeren

In Play-off 2A heeft Kortrijk zich van de groepswinst verzekerd na een 1-0 overwinning tegen Standard. Een flauwe partij leek lange tijd op 0-0 af te stevenen, maar in de toegevoegde tijd scoorde invaller Sarr na een hoekschop van uitblinker Kagé. Door deze overwinning kan KV Kortrijk niet meer ingehaald worden op kop van Play-off 2A, de Kerels nemen het in de finale van Play-off 2 op tegen Charleroi, Lokeren of KV Mechelen. Charleroi en Sporting Lokeren speelden 2-2 gelijk na een doelpunt…

Lees verder op HbvL.be: PLAY-OFF 2. Kortrijk kroont zich tot groepswinnaar in Play-off 2A, Perbet bezorgt Charleroi onverhoopt punt in allerlaatste minuut tegen Lokeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *