Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Waasland-Beveren pakt zijn eerste zege in Play-Off 2

Waasland-Beveren heeft zijn eerste zege van deze Play-Offs gepakt tegen een matig Moeskroen-Peruwelz. Na 90 minuten werd het verdiend 1-0 na een goal van Schrijvers. Moeskroen mag de groepswinst nu volledig vergeten. Voor Waasland-Beveren was het de laatste wedstrijd voor eigen volk op de Freethiel. Het wou deze in stijl afsluiten door de overwinning te nemen tegen Moeskroen-Peruwelz. Waasland-Beveren miste wel zijn sterkhouder Moulin, die in de belangstelling zou staan van Club Brugge. De uitploeg kon mits een overwinning nog meedoen voor de eerste plaats in hun groep, afhankelijk van wat Standard en…

Lees verder op Jupiler Pro league: Waasland-Beveren pakt zijn eerste zege in Play-Off 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *