Bico bijt van zich af: “Anderlecht en Standard hebben ook problemen”

Niemand die hen eigenlijk in eerste klasse wil zien, maar het lijkt er wel alsmaar meer op dat het WS Brussel van John Bico volgend seizoen op het hoogste niveau zal spelen. Op sportief vlak werd de promotie al afgedwongen en nu de club ook weer een…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: Bico bijt van zich af: "Anderlecht en Standard hebben ook problemen"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Bico bijt van zich af: “Anderlecht en Standard hebben ook problemen”

Niemand die hen eigenlijk in eerste klasse wil zien, maar het lijkt er wel alsmaar meer op dat het WS Brussel van John Bico volgend seizoen op het hoogste niveau zal spelen. Op sportief vlak werd de promotie al afgedwongen en nu de club ook weer een…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: Bico bijt van zich af: "Anderlecht en Standard hebben ook problemen"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Bico bijt van zich af: “Anderlecht en Standard hebben ook problemen”

Niemand die hen eigenlijk in eerste klasse wil zien, maar het lijkt er wel alsmaar meer op dat het WS Brussel van John Bico volgend seizoen op het hoogste niveau zal spelen. Op sportief vlak werd de promotie al afgedwongen en nu de club ook weer een…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: Bico bijt van zich af: "Anderlecht en Standard hebben ook problemen"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Bico bijt van zich af: “Anderlecht en Standard hebben ook problemen”

Niemand die hen eigenlijk in eerste klasse wil zien, maar het lijkt er wel alsmaar meer op dat het WS Brussel van John Bico volgend seizoen op het hoogste niveau zal spelen. Op sportief vlak werd de promotie al afgedwongen en nu de club ook weer een…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: Bico bijt van zich af: "Anderlecht en Standard hebben ook problemen"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer