Brugse beloften tonen eerste ploeg hoe het moet

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Club Brugge heeft zich in het eigen Jan Breydelstadion verzekerd van de landstitel in de Belgische beloftencompetitie. Het jonge Club van coach Sven Vermant haalde het in zijn laatste competitiewedstrijd in de A-groep met 2-0 van Standard, dankzij doelpunten van Ahmed Touba en Terry Osei-Berkoe. Club wist voor aanvang van de partij dat het bij een zege kampioen was en maakte de klus af. Dankzij de driepunter kwam het in de stand op 27 punten en kan het niet meer bijgehaald worden door de concurrentie. Waasland-Beveren is – met een wedstrijd minder gespeeld – tweede met 22…

Lees verder op Jupiler Pro league: Brugse beloften tonen eerste ploeg hoe het moetLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer