Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Bekerfinale U21 op 7 mei in Roeselare

De derde editie van de Pro League U21 Cup kent op 7 mei om 15 uur zijn finale in het Schierveldestadion in Roeselare. In deze eindstrijd nemen de beloften van KSV Roeselare en KRC Genk het tegen elkaar op. Wie zal uittredend U21 kampioen Club Brugge opvolgen? Het wordt alvast een spannende strijd waar we u in groten getale op verwachten! De vorige twee edities werden telkens gewonnen door Club Brugge. EDITIE 2015 Vorig jaar schakelde Eupen onder andere Standard, Anderlecht en Lierse uit om zo Club Brugge in de finale te treffen. In de slotminuut van die…

Lees verder op Jupiler Pro league: Bekerfinale U21 op 7 mei in Roeselare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *