Keeperscarrousel bij elitejeugd: Galjé van Club naar Standard, Herbots van Rouches naar STVV

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Tibo Herbots keert terug naar STVV © kos. Standard heeft gebruikgemaakt van de overstap van KRC Genk-doelman Nick Shinton (14) naar Club Brugge. De Rouches haalden op Jan Breydel keeper Timothy Galjé weg. De 14-jarige jeudinternational zag een verlengd verblijf bij blauw-zwart niet langer zitten door de komst van Shinton. Om verwarring te vermijden: Timothy Galjé is niet de zoon maar wel het neefje van Hans Galjé, die van 1990 tot 1993 voor Club keepte en nu doelmannentrainer is bij Moeskroen. Ook Sint-Truiden roerde zich. De Limburgers kondigden de terugkeer van Tibo Herbots…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Keeperscarrousel bij elitejeugd: Galjé van Club naar Standard, Herbots van Rouches naar STVVLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer