Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

Keeperscarrousel bij elitejeugd: Galjé van Club naar Standard, Herbots van Rouches naar STVV

Tibo Herbots keert terug naar STVV © kos. Standard heeft gebruikgemaakt van de overstap van KRC Genk-doelman Nick Shinton (14) naar Club Brugge. De Rouches haalden op Jan Breydel keeper Timothy Galjé weg. De 14-jarige jeudinternational zag een verlengd verblijf bij blauw-zwart niet langer zitten door de komst van Shinton. Om verwarring te vermijden: Timothy Galjé is niet de zoon maar wel het neefje van Hans Galjé, die van 1990 tot 1993 voor Club keepte en nu doelmannentrainer is bij Moeskroen. Ook Sint-Truiden roerde zich. De Limburgers kondigden de terugkeer van Tibo Herbots…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Keeperscarrousel bij elitejeugd: Galjé van Club naar Standard, Herbots van Rouches naar STVV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!