Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Tweet over zijn toekomst schiet in verkeerde keelgat bij uitblinker Standard

Bij Standard is het zelden rustig en ook vandaag brak er een brandje uit op Sclessin. Dat gebeurde na afloop van de wekelijkse persconferentie door een ietwat ongelukkige tweet van de club. Standard plaatste een quote van sterkhouder Matthieu Dossevi online. “Mijn wil is om hier te blijven en me verder door te zetten bij Standard. Ik voel me goed hier, dus ik ga mezelf geen druk opleggen.” Die zin kan op verschillende manieren worden geïnterpreteerd. Dossevi bedoelde dat hij zichzelf geen druk oplegt om al dan niet een transfer te versieren. Niet dat hij…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Tweet over zijn toekomst schiet in verkeerde keelgat bij uitblinker Standard

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *