Santini en Edmilson sturen Standard met goed gevoel vakantie in

Door: Olivier Minnebo 7/05/16 – 19u52 © belga. De logica werd vandaag gerespecteerd op Sclessin. Standard haalde het met 2-0 van Waasland-Beveren in een duel waar niets meer te winnen of te verliezen viel. Santini voor en Edmilson na rust tekenden voor de twee Luikse goals. In die andere match van groep A won groepswinnaar KV Kortrijk met 2-3 van Moeskroen. Een veredelde oefenmatch op Sclessin? Niets van. Stijn Vreven had zijn jongens vlak voor de grote vakantie op scherp gezet. Ietsje te veel zelfs. De spelers van Waasland-Beveren trokken hun voet niet terug in de duels, wat…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Santini en Edmilson sturen Standard met goed gevoel vakantie inLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer