Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Standard wint slappe eindeseizoensmatch

Standard heeft met een 2-0 overwinning het seizoen 2015-2016 afgesloten. De Rouches wonnen een slappe match van Waasland-Beveren, dat laatste wordt in Play-Off 2A. Na de huldigingen Santini als topschutter en Dossevi als speler van het seizoen begon Standard Luik veelbelovend aan zijn laatste wedstrijd van het seizoen tegen Waasland-Beveren. Het kreeg enkele kansen en na acht minuten was het al raak. Edmilson gooide de bal voor doel naar de aanstormende Dossevi aan de tweede paal. Hij kraakte zijn schot echter volledig, waardoor de bal bij clubtopschutter Santini belandde. Hij twijfelde niet en prikte zijn elfde…

Lees verder op Jupiler Pro league: Standard wint slappe eindeseizoensmatch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *