Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Perbet loopt verder weg in strijd om Gouden Stier

Jeremy Perbet is in de strijd om de Gouden Stier een doelpunt uitgelopen. Onur Kaya blijft riant aan de leiding staan in het Pro Assist-klassement.Jeremy Perbet ging met Charleroi overtuigend winnen op het veld van Sint-Truiden. De topschutter nam het derde en laatste doelpunt voor zijn rekening en komt zo op 20 stuks. Eerste achtervolgers Mbaye Leye en Sofianne Hanni lieten de netten niet trillen. Voor Hanni is de competitie afgelopen. Leye speelt nog 3 wedstrijden in Jupiler Pro League Play-Off 1. Perbet speelt de finale van de Play-Off 2 tegen KV Kortrijk.Geen doelpunten…

Lees verder op Jupiler Pro league: Perbet loopt verder weg in strijd om Gouden Stier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *