Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!Gillet kondigt vertrek bij Mechelen aan

Jean-François Gillet vertrekt bij KV Mechelen. De 36-jarige doelman, voorlopig nog van Catania, liet dat weten op Instagram.Gillet staat er op KVM te bedanken voor de kans dat het hem schonk om opnieuw in België te voetballen. “Bedankt aan KV Mechelen voor deze fantastische ervaring. Dank ook aan alle mensen van de club, van de voorzitter tot de technische staf, van de spelers tot de medische staf. Dank aan de geweldige supporters van KVM”, aldus de Rode Duivel, die dit seizoen door het Italiaanse Catania werd uitgeleend aan KV Mechelen en interesse geniet van zijn…

Lees verder op Jupiler Pro league: Gillet kondigt vertrek bij Mechelen aan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *