Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Italiaans avontuur voor Defour?

Lazio Roma denkt eraan om na Lucas Biglia in 2013 opnieuw een middenvelder weg te plukken bij RSC Anderlecht. De Italianen zouden volgens de Belgische kranten al contact hebben opgenomen met de Brusselaars.In 2013 verliet Biglia Anderlecht na het vieren van een titel, Defour kan dat nu ook nog. Alleen zal de ex-speler van FC Porto, Standard, Racing Genk en KV Mechelen dat moeten doen vanaf de zijlijn. Hij is immers voor de rest van dit seizoen uit met een hamstringblessure. Anderlecht betaalde in 2014 6,5 miljoen euro voor Defour, de hoogste transfersom voor een inlandse…

Lees verder op Jupiler Pro league: Italiaans avontuur voor Defour?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *