Mbaye Leye verlengt contract bij Zulte Waregem

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Mbaye Leye zal ook de volgende twee seizoenen voor Zulte Waregem voetballen. De Senegalese aanvoerder van Essevee zette zijn krabbel onder een contract tot 2018, zo maakte de club maandag bekend. “De club is in volle ontwikkeling en in de verdere uitbouw van het sportief plan is Mbaye een belangrijke schakel”, zegt algemeen manager Eddy Cordier. “Ik bedank coach Francky Dury, algemeen manager Eddy Cordier, de andere mensen van de club, de fans en mijn familie voor het vertrouwen”, vult Leye aan. Leye werd afgelopen weekend door de fans van Zulte Waregem uitgeroepen tot Speler van het…

Lees verder op Jupiler Pro league: Mbaye Leye verlengt contract bij Zulte WaregemLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer