Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Mbaye Leye verlengt contract bij Zulte Waregem

Mbaye Leye zal ook de volgende twee seizoenen voor Zulte Waregem voetballen. De Senegalese aanvoerder van Essevee zette zijn krabbel onder een contract tot 2018, zo maakte de club maandag bekend. “De club is in volle ontwikkeling en in de verdere uitbouw van het sportief plan is Mbaye een belangrijke schakel”, zegt algemeen manager Eddy Cordier. “Ik bedank coach Francky Dury, algemeen manager Eddy Cordier, de andere mensen van de club, de fans en mijn familie voor het vertrouwen”, vult Leye aan. Leye werd afgelopen weekend door de fans van Zulte Waregem uitgeroepen tot Speler van het…

Lees verder op Jupiler Pro league: Mbaye Leye verlengt contract bij Zulte Waregem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *