Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Ferrera: ‘Club Brugge? Totaal geen sprake van!’

Standard-coach Yannick Ferrera heeft gereageerd op de geruchten dat hij Michel Preud’homme zou opvolgen bij Club Brugge. De Brugse T1 spuit nog mist over zijn toekomst, maar het lijkt zo goed als zeker dat de ex-doelman stopt. “Ik blijf erbij dat Daniël Van Buyten een zegen is voor de club.”Hij wil het allemaal eens rechtzetten, de jongste trainer in de Jupiler Pro League. De geruchten dat hij en Van Buyten niet door dezelfde deur kunnen, bijvoorbeeld. “Dat mensen gaan schrijven en praten, kan ik niet veranderen. Maar er is helemaal geen logica in Ferrera…

Lees verder op Jupiler Pro league: Ferrera: ‘Club Brugge? Totaal geen sprake van!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *