Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Op zoek naar een opvolger voor Victor Vazquez

Maandagavond wordt in de Eskimofabriek in Gent de Profvoetballer van het Jaar bekend gemaakt. De profvoetballers kiezen een opvolger voor Victor Vazquez.In samenwerking met Pro League, Het Nieuwsblad, Grey Goose Vodka en Play Sports dat het Gala uitzendt, gaat het Gala op zoek naar de verschillende laureaten van het voorbije seizoen. De belangrijkste trofee is uiteraard de Profvoetballer, maar er zijn ook andere trofeeën. Zo wordt er opnieuw een Belofte, Trainer en Doelman van het Jaar verkozen. Op het Gala worden ook de Gouden Stier (topschutter) en Pro Assist (meeste aantal assists) gehuldigd. Voor het eerst…

Lees verder op Jupiler Pro league: Op zoek naar een opvolger voor Victor Vazquez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *