Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Perbet eindwinnaar Gouden Stier, Kaya wint Pro Assist

Jeremy Perbet zal maandagavond tijdens het Gala van de Profvoetballer in Gent gehuldigd worden als Gouden Stier van de Jupiler Pro League 2015-2016. Onur Kaya is de beste assistgever en is de winnaar van de Pro Assist.Zaterdag stelde Perbet zijn leiderspositie veilig door in de terugmatch van de finale van Jupiler Pro League Play-Off 2 tegen Kortrijk nog een goaltje binnen te prikken. De spits van Charleroi brengt zijn eindtotaal zo op 22 goals. De dubbele barragematch tegen KRC Genk – komende donderdag en zondag – telt niet mee in de eindafrekening.Mbaye Leye, de topschutter van Zulte Waregem, had…

Lees verder op Jupiler Pro league: Perbet eindwinnaar Gouden Stier, Kaya wint Pro Assist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *