Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Preud’homme: ‘Ik wil de juiste beslissing nemen’

“Het is altijd prettig gehuldigd te worden”, reageerde Michel Preud’homme, nadat hij in Gent tot Trainer van het Jaar verkozen werd. “Wij hebben er met Club Brugge een schitterend seizoen opzitten. Ons ultiem doel, kampioen worden, werd bereikt.” “Ik werd eerder al eens trainer van het jaar. Ik was toen, in 2008, nog aan de slag bij Standard. Deze trofee is niet alleen voor mij, maar is een erkenning voor de hele technische staf van Club Brugge. Die leverde schitterend werk in de Belgische competitie, maar ook tijdens onze Europese campagne. Je went echter niet…

Lees verder op Jupiler Pro league: Preud’homme: ‘Ik wil de juiste beslissing nemen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *