Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Duchâtelet grijpt opnieuw de macht bij STVV

Roland Duchâtelet keert terug als sterke man bij eersteklasser STVV. De 69-jarige ondernemer koopt de club, waarvan hij eerder eigenaar was tot 2011, samen met zijn partner Marieke Höfte over van Bart Lammens. Dat is bekendgemaakt tijdens een persconferentie op Stayen. Marieke Höfte zal de functie van voorzitter opnemen. Duchâtelet zwaaide al eerder de plak in Sint-Truiden tot hij in de zomer van 2011 eigenaar werd van Standard. Vier jaar later, in juni 2015, stapte hij na een turbulente periode op bij de Rouches en maakte er plaats voor…

Lees verder op Jupiler Pro league: Duchâtelet grijpt opnieuw de macht bij STVV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *