Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Preud’homme blijft op post: ‘Bluv’n goan’

Michel Preud’homme blijft ook volgend seizoen aan het roer bij Club Brugge. Dat heeft hij zondag laten weten in een filmpje op de website van de kersverse landskampioen, met als titel “Michel reste avec nous!”. “Beste supporters, ik heb een beslissing genomen. Het heeft misschien een beetje lang geduurd, maar beter goed nadenken en de juiste beslissing nemen. Voila, ik blijf bij jullie. En nu: ‘bluv’n goan’”, lachte de ex-doelman, die zo een einde maakte aan de onzekerheid over zijn eigen toekomst.Preud’homme leidde Club afgelopen seizoen naar de veertiende landstitel in de clubgeschiedenis, de allereerste…

Lees verder op Jupiler Pro league: Preud’homme blijft op post: ‘Bluv’n goan’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *