Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

KV Mechelen – Club Brugge openingsmatch Jupiler Pro League 2016-2017

Woensdagnamiddag vond bij de Pro League in Brussel de kalendervoorstelling van de Jupiler Pro League 2016-2017 plaats. Op vrijdag 29 juli zal het nieuwe seizoen van start gaan met de wedstrijd tussen KV Mechelen en landskampioen Club Brugge.Ook het voorbije seizoen mocht Club Brugge de spits afbijten, toen met een uitmatch op Stayen. STVV zorgde daar meteen voor een stunt door met 2-1 te winnen, maar dat belette Club Brugge niet om in maart de reguliere competitie winnend af te sluiten en enkele weken later de eerste titel in elf jaar te pakken. Benieuwd of Club op 29 juli…

Lees verder op Jupiler Pro league: KV Mechelen – Club Brugge openingsmatch Jupiler Pro League 2016-2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KV Mechelen – Club Brugge openingsmatch Jupiler Pro League 2016-2017

Woensdagnamiddag vond bij de Pro League in Brussel de kalendervoorstelling van de Jupiler Pro League 2016-2017 plaats. Op vrijdag 29 juli zal het nieuwe seizoen van start gaan met de wedstrijd tussen KV Mechelen en landskampioen Club Brugge.Ook het voorbije seizoen mocht Club Brugge de spits afbijten, toen met een uitmatch op Stayen. STVV zorgde daar meteen voor een stunt door met 2-1 te winnen, maar dat belette Club Brugge niet om in maart de reguliere competitie winnend af te sluiten en enkele weken later de eerste titel in elf jaar te pakken. Benieuwd of Club op 29 juli…

Lees verder op Jupiler Pro league: KV Mechelen – Club Brugge openingsmatch Jupiler Pro League 2016-2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *