Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Verhaeghe volgt Collin op uiterlijk eind augustus

De Pro league hield vandaag, donderdag, een buitengewone vergadering onder leiding van Roger Vanden Stock. De voorzitters De Witte en Verhaeghe (resp. KAA Gent en Club Brugge) gaven er meer uitleg over hun onderling akkoord dat een einde stelt aan de recente openlijke onderlinge twist tussen beide clubs. De Algemene Vergadering van de Pro League heeft ook de vertegenwoordigers bij de KBVB aangeduid, na de aankondiging van Philippe Collin om zijn mandaten uiterlijk op 31 augustus ter beschikking te stellen. Bart Verhaeghe (Club Brugge) wordt 1ste ondervoorzitter, Mehdi Bayat (Sporting Charleroi) lid van Raad van Bestuur en…

Lees verder op Jupiler Pro league: Verhaeghe volgt Collin op uiterlijk eind augustus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *