Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Cissé keert terug naar Standard

Middenvelder Ibrahima Cissé verlaat KV Mechelen na twee seizoenen en keert terug naar Standard, waar hij de jeugdreeksen doorliep en tussen 2012 en 2014 ook in de A-kern vertoefde. De 22-jarige belofteninternational ondertekende bij de Rouches een contract voor vier seizoenen. Dat maakte Standard vrijdag bekend. Cissé speelde in het verleden reeds 42 wedstrijden voor Standard, maar was er toen door de concurrentie op het middenveld niet altijd zeker van een basisplaats. In juni 2014 koos de middenvelder dan ook voor een overstap naar Mechelen. “Ibrahima is een puur product van Standard en zowel hijzelf als de club…

Lees verder op Jupiler Pro league: Cissé keert terug naar Standard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *