Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Vande Walle aan de slag bij Standard

Philippe Vande Walle zal vanaf volgend seizoen als keeperstrainer aan de slag gaan bij Standard. De 54-jarige ex-doelman tekent een contract voor twee jaar. Vande Walle is bij Standard niet aan zijn proefstuk toe. In het verleden trainde hij al de doelmannen van AA Gent, Charleroi, KV Kortrijk, Bergen, Club Brugge en KV Mechelen. Tijdens zijn keeperscarrière stond Vande Walle tussen de palen van Charleroi, Club Brugge, Germinal Ekeren, Lierse en Eendracht Aalst. In 1987 en 1996 werd hij verkozen tot Doelman van…

Lees verder op Jupiler Pro league: Vande Walle aan de slag bij Standard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *