Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Standard strikt Touré

Standard heeft zich versterkt met Birama Touré. De 24-jarige Malinese middenvelder komt over van FC Nantes en tekent op Sclessin een contract voor vier seizoenen. “Birama is een polyvalente middenvelder met een goed gevoel voor balrecuperatie”, vertelt sportief directeur Olivier Renard. “Hij heeft een zeer goed seizoen achter de rug bij Nantes en is klaar voor een nieuwe uitdaging. Wij hopen dat hij dezelfde evolutie zal doormaken als zijn voorgangers William Vainqueur en Adrien Trebel, beiden ook afkomstig uit Nantes.” Touré, die acht caps telt bij de Malinese…

Lees verder op Jupiler Pro league: Standard strikt Touré

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *