Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Standard start met 23 spelers en wacht nog op Dossevi

23 spelers tekenden woensdag present op de eerste training van Standard in de voorbereiding op het voetbalseizoen 2016-2017. Ibrahima Cissé, overgekomen van KV Mechelen, en Birama Touré, getransfereerd van Nantes, maakten kennis met hun nieuwe teamgenoten. Mathieu Dossevi, Reginald Goreux, Eyong Enoh, Yohann Thuram en Faruku Miya genieten nog enkele dagen van verlengd verlof na hun interlandverplichtingen. Zij worden niet voor 24 juni terugverwacht aan de boorden van de Maas. Yannick Ferrera, de trainer van de Rouches, had twee oefensessies geprogrammeerd op deze eerste trainingsdag, maar de spelers mochten zich uiteindelijk tevreden stellen met één lange training. Philippe…

Lees verder op Jupiler Pro league: Standard start met 23 spelers en wacht nog op Dossevi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *