Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Yannick Ferrera: “Van Buyten heeft me nooit iets verweten”

Stijn Joris 15/06/16 – 13u52 © Jan De Meuleneir/Photo News. Vandaag trapt Standard de voorbereiding op het nieuwe seizoen op gang met een eerste veldtraining. Yannick Ferrera verdeelde de voorbije weken de Luikse directie in twee kampen, maar pikt toch weer gewoon de draad op. De jonge coach ving nog geen enkel negatief signaal op en bereidt in zijn gekende gepassioneerde stijl de komende maanden voor. Heb je de voorbije weken wat kunnen loskoppelen van het voetbal?”Toch wel een beetje, maar niet lang. Dat lukt me niet. Ik ging eerst op vakantie in Spanje en…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Yannick Ferrera: "Van Buyten heeft me nooit iets verweten"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *