Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Ndongala wordt een Buffalo

Dieumerci Ndongala verlaat Sporting Charleroi voor AA Gent, waar de rechterflankaanvaller een contract voor vier seizoenen ondertekende. Dat melden de Buffalo’s woensdag. De 25-jarige Ndongala kwam de voorbije twee seizoenen in actie voor Sporting Charleroi. Daarvoor speelde de eenmalige Congolese international voor het Luxemburgse Jeunesse Esch (2011-2013) en La Louvière (2013-2014). Zijn jeugdopleiding kreeg Ndongala bij FC Brussels en Standard. Bij Charleroi kwam Ndongala in 83 wedstrijden in actie. Daarin vond hij 13 keer de weg naar de netten en gaf hij 11 assists. In 2014-2015 zorgde Ndongala er mee voor dat de Henegouwers zich voor het…

Lees verder op Jupiler Pro league: Ndongala wordt een Buffalo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *