Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Geraerts is geen Zebra meer

Karel Geraerts zoekt na twee seizoenen Charleroi andere oorden op. Dat meldde de 34-jarige middenvelder donderdagavond via Twitter. “Tot ziens en bedankt voor alles”, tweette Geraerts. “Ik heb bij een ambitieuze en stabiele club twee fantastische seizoenen mogen beleven”, postte Geraerts. “Ik wil de directie, de supporters, de medische en technische staf, mijn collega-spelers en trainer Mazzu daarvoor danken. Mehdi Bayat en Pierre Yves Hendrickx dank ik voor hun professionalisme en het vertrouwen dat ze in me stelden. Charleroi mag fier zijn op zijn bestuur. Veel geluk met de komende seizoenen en met de nieuwe projecten,…

Lees verder op Jupiler Pro league: Geraerts is geen Zebra meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *