Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!Malinwa wil met 8 nieuwkomers ‘rustig seizoen’ doormaken

KV Mechelen heeft vrijdag acht nieuwkomers voor het seizoen 2016-2017 voorgesteld: Yohan Croizet, Jeff Callebaut, Zeljko Filipovic, Nils Schouterden, Elias Cobbaut, Dimitris Kolovos, Sharaf Mahama en Hope Doagbodzi. “De kwantiteit die we verloren hebben, hebben we nu goedgemaakt door de kwaliteit die we erbij gehaald hebben”, aldus voorzitter Johan Timmermans. Zijn vertrokken bij Malinwa: Jean-François Gillet (Standard), Sofiane Hanni (Anderlecht), Ibrahima Cissé (Standard), Jens Naessens (Zulte Waregem), Steven De Petter (STVV) en Sheldon Bateau (Samara).Wie is nieuw? Yohan Croizet komt over van OH Leuven, Jeff Callebaut van de beloften van AA Gent, Zeljko Filipovic van het Sloveense…

Lees verder op Jupiler Pro league: Malinwa wil met 8 nieuwkomers ‘rustig seizoen’ doormaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *