Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Club Brugge wint eerste oefenmatch met 0-3 van Knokke

Kampioen Club Brugge heeft zaterdag zijn eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen met 0-3 gewonnen op bezoek bij Knokke, dat vorig seizoen de titel pakte in vierde klasse A.Blauw-zwart, dat aantrad met een mix van spelers uit de A-kern en enkele jongeren, kwam in de tweede helft op voorsprong via Terry Osei-Berkoe. Nikola Storm zette de 0-2 op het scorebord. Opnieuw Osei-Berkoe legde de eindstand vast. Bekerwinnaar Standard won met 0-4 bij eersteprovincialer Binche,…

Lees verder op Jupiler Pro league: Club Brugge wint eerste oefenmatch met 0-3 van Knokke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *