Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Landskampioen start met zege tegen Knokke, Raman scoort voor Gent

Door: Mike De Beck 25/06/16 – 21u51 © belga. Het EK voetbal mag dan wel in al zijn hevigheid losbarsten, de Belgische eersteklassers beginnen ondertussen aan hun eerste oefenwedstrijden in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Club Brugge, Genk, Gent, Waasland-Beveren, Standard, KV Oostende en Westerlo namen vandaag afstand van een lager geklasseerde club. Royal Knokke FC – Club Brugge: 3-0 Bij de landskampioen speelde iedereen minstens een helft. Enkel Engels, Poulain, Vormer, Refaelov en Wesley bleven aan de kant. Het waren de jonge snaken die op het veld van Royal Knokke FC (tweede klasse amateurs)…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Landskampioen start met zege tegen Knokke, Raman scoort voor Gent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *