Landskampioen start met zege tegen Knokke, Raman scoort voor Gent

Door: Mike De Beck 25/06/16 – 21u51 © belga. Het EK voetbal mag dan wel in al zijn hevigheid losbarsten, de Belgische eersteklassers beginnen ondertussen aan hun eerste oefenwedstrijden in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Club Brugge, Genk, Gent, Waasland-Beveren, Standard, KV Oostende en Westerlo namen vandaag afstand van een lager geklasseerde club. Royal Knokke FC – Club Brugge: 3-0 Bij de landskampioen speelde iedereen minstens een helft. Enkel Engels, Poulain, Vormer, Refaelov en Wesley bleven aan de kant. Het waren de jonge snaken die op het veld van Royal Knokke FC (tweede klasse amateurs)…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Landskampioen start met zege tegen Knokke, Raman scoort voor GentLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer